Dreijaan ja sorvaan ja rakastan vain!

Heidi Aulikki Puumalainen valloittaa Vuotalon gallerian lokakuussa keramiikkateoksillaan. Esille tulee dreijattuja reliefiteoksia, jotka ovat saaneet alkunsa Kökarin merellisissä maisemissa. Dreija on taiteilijan rakkain työkalu. Symmetristen muotojen lisäksi sillä voi tehdä meheviä epäsymmetrisiä muotoja. Puumalainen on kehittänyt dreijaustaitojaan vuodesta 1997. Vuonna 2009 hän valmistui Aalto-yliopistosta.

Pääsääntöisesti Heidi Aulikki dreijaa studiollaan Ullanlinnassa, Helsingin sydämessä. Dreijaan ja sorvaan ja rakastan vain -näyttely on esillä ti 9.10.2018 - la 27.10.2018, Vuotalon galleria, Mosaiikkitori 2, Helsinki. Lisätietoja www.heidiaulikki.com ja instagramissa @heidi_aulikki

 
Uusi Thought Bubbles -teossarja tulossa esille Vuotalon galleriaan lokakuussa 2018. Näyttelyn avajaiset 9.10 klo 17:00. Tervetuloa!

Uusi Thought Bubbles -teossarja tulossa esille Vuotalon galleriaan lokakuussa 2018. Näyttelyn avajaiset 9.10 klo 17:00. Tervetuloa!

Näyttelyn yhteyteen tulossa kaksi työpajaa.

Yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa Heidi Aulikki Puumalainen järjestää kaksi työpajaa. Pajat ovat osa Dreijaan ja sorvaan ja rakastan vain -keramiikkanäyttelyä.

heidi_aulikki_textre_4.jpg

Kolmiulotteisia pintoja -keramiikkapaja

Pajassa tutustutaan keramiikkataiteilija Heidi Aulikki Puumalaisen johdolla keramiikkaan.

Aiheena on erilaisten kolmiulotteisten pintojen toteuttaminen saveen. Voit tehdä joko seinäreliefin tai käytännöllisen pannunalusen.

ke 17.10 klo 16–18, vapaa pääsy, paja sopii kaikenikäisille,

ennakkoilmoittautuminen 1.10. alkaen: hanna.westerholm@hel.fi

heidi_aulikki_texture1.jpg

Hetkessä -savityöpaja

Mihin kaikkeen savi taipuukaan?

Upotetaan kädet saveen ja muovaillaan yhteinen taideteos Heidi Aulikki Puumalaisen keramiikkatöiden hengessä. Yhteisöllinen teos kuvataan ja sen jälkeen savi saa uuden elämän kierrätyksen kautta.

la 27.10 klo 13–15, vapaa pääsy